Verhuur

TankDiving verhuurt een professionele, mobiele duiktank met een inhoud van maar liefst 17.000 Liter!

De duiktank is een roestvrijstalen ontwerp dat op een speciale chassis is gemonteerd. De duiktank weegt zonder water 2800 kg is zeer sterk en goed te transporteren. Daardoor kan de tank op (bijna) elke locatie worden geplaatst, zolang er maar genoeg ruimte is! Kortom, ook geschikt voor uw evenement!

Alles is mogelijk, wij denken graag met uw mee!

De verhuur van de duiktank geschiedt op basis van 'kale' huur, zonder aanvullende diensten. Wij komen de duiktank bij u plaatsen en installeren, de verdere invulling is aan u! Het is echter heel goed mogelijk om de duiktank inclusief ervaren crew te huren, bijvoorbeeld voor het verzorgen van duikintroducties, -demonstraties of voor de aankleding van uw evenement. De duiktank is op diverse wijze in te zetten, bijvoorbeeld als onderwaterkroeg of wat dan ook! Wij denken graag met u mee voor de invulling! Na overleg met u maken wij graag een offerte op maat.

 

Technische gegevens

Lengte: 4,20 meter
Breedte: 2.20 meter
Hoogte: 2.5 meter

 

Inhoud: 17.000 liter
Gewicht: 2800 kg
(incl. aanhanger)

 Hou bij een binnen evenement rekening met een plafond hoogte van ten minste 5 meter!

Filterinstallatie: D.m.v. pomp met filter
Verwarming: 3 x 220V of 1 x 380V (5 polig 16A) extra 220V aansluiting
Verlichting: Onder- & boven water
Duikplatform met trap: Ja
Veiligheidsreling: Ruim bordes met veiligheidsreling
Kleedruimte: Ja

Transport & Installatie

TankDiving verzorgt het transport van de duiktank naar en van uw (evenement)locatie!

Vanwege de technische expertise verzorgt TankDiving altijd het transport en de installatie van de duiktank op locatie. De duiktank wordt bij u gebracht, afgestempeld en opgebouwd. De chauffeur helpt indien gewenst ook met vullen, opstarten van de filtering en verwarming. Uiteraard kunnen wij ook het water bemonsteren en behandelen om te voldoen aan de eisen die de overheid stelt aan zwembaden dieper dan 1.4 meter.

Prijzen

De kale huurprijzen van de duiktank zijn gebaseerd op hele dagen, exclusief BTW en zonder aanvullende diensten.

De duiktank wordt echter altijd bij de klant afgeleverd en geïnstalleerd. Vanwege de techniek en expertise is het niet mogelijk zelf de duiktank op te halen. Verdere invulling is aan u! U kunt de invulling van de duiktank in overleg met ons helemaal zelf invullen. Of kies voor een totaalpakket en de gespecialiseerde crew van TankDiving om uw (duik)evenement tot een succes te maken!

Hiervoor bieden wij u graag een offerte op maat aan die na overleg met u wordt samengesteld.